Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Перейдіть догори

Догори

Меч Господній - Дабар - біблійний курс в Україні

Меч Господній
Спільнота Дабар

 Того часу Ісус сказав своїм учням: «Не думайте, що Я прийшов принести мир на землю; не мир прийшов Я принести, а меч. Адже Я прийшов розлучити сина з його батьком, дочку з її матір’ю і невістку з її свекрухою; і вороги людини – її домашні. Хто любить батька або матір більше, ніж Мене, той недостойний Мене; і хто любить сина або дочку більше за Мене, той недостойний Мене. І хто не бере свого хреста, а йде слідом за Мною, той недостойний Мене. Хто зберігає душу свою, той втратить її, а хто втратить душу свою заради Мене, той знайде її. Хто вас приймає, той Мене приймає; хто приймає Мене, приймає Того, хто послав Мене. Хто приймає пророка в ім’я пророка, дістане нагороду пророка; і хто приймає праведника в ім’я праведника, одержить нагороду праведника. Якщо хто напоїть одного з цих малих чашкою холодної води тільки в ім’я учня, воістину кажу вам: не втратить своєї нагороди». Коли Ісус закінчив наставляти своїх Дванадцятьох учнів, то пішов звідти, щоб навчати й проповідувати в їхніх містах. Мт 10, 34 – 11, 1

На перший погляд ці слова здаються жорстокими. Але, насправді, Христос не бажає того, щоб в наших сім’ях було розділення, не закликає до того, щоб кинути своїх рідних і більше не знати їх. Він просто передбачає можливі наслідки проповідування Євангелія, коли не всі приймають Його Слово. Слово Боже – це меч двосічний, який духовно розрізає тих, хто прийняв це Слово і тих, хто не прийняв. Цей меч не може не порізати. Наша справа в тому, щоб коли цей меч прийде до нашої сім’ї – не бути на стороні тих, хто не приймає Слово Боже. Вірність Євангелію Христос ставить вище вірності до своїх рідних. Це дійсно є так. Але це зовсім не означає, що Господь хоче цього болючого розділення. Хто не бере хреста – той не може іти за Ісусом. Відмова від терпіння, від страждань, випробувань, від болі в своєму християнстві – це відмова від свого хреста. Це заперечення «Євангелія успіху» або «Євангелії у рожевих окулярах», тобто пошук у християнстві тільки приємних відчуттів і відмова від страждань.

Господи, дай мені сили взяти свій хрест і не відмовлятись від нього аж до самого Неба.

 

https://www.houstonapparels.com/