Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Перейдіть догори

Догори

Що я виберу: цукерку зараз чи плитку шоколаду, але пізніше? - Дабар - біблійний курс в Україні

Що я виберу: цукерку зараз чи плитку шоколаду, але пізніше?
Спільнота Дабар

Дуже гарне і важливе значення слів “тим часом настав Єлисаветі час родити”. На все є свій час. Чи я вмію чекати? Єлисавета була безплідною і чекала від Бога благословення на дитину, може навіть вже і прийняла, що не має і не бути мати дітей. Але лишається вірною Богові! Чи можу я бути такою слухняною і вірною Господеві? Чи я хочу цього?

Так часто намагаємось все контролювати, керувати та постійно вирішувати: що, де і коли нам треба робити у своєму житті або у житті іншої людини. Як часто я питаю Божої волі у різних життєвих ситуаціях? Чи вмію ввіряти своє життя в Божі руки, як Захарій і Єлисавета?

Коли Єлисавета народила, то до неї прийшли сусіди і разом з нею раділи, що Господь виявив таке велике милосердя в їхній сім’ї. Ми часто ставимося до людей: “Ой, бідна, нещасна вона чи він! Може Бог змилосердиться над нею!” Ми одразу починаємо жаліти людину і співчувати. А може Бог так спеціально допустив, що людина нещасна або чогось немає і не може того мати, для того щоб потім явити Свою славу у житті цієї людини. Як це сталося у житті Єлисавети.

Захарій і Єлисавета прийняли ім’я, яким Бог назвав їхнього сина. Вони прийняли те, що Господь приготовив для їхнього сина на його життя. Прийняли покликання Йоана, що він має приготовити дорогу для Ісуса. А я знаю своє покликання? Я приймаю Божу волю у своєму житті чи приймаю частково, тільки те, що мені вигідно?

Лк 1:66 “Усі, що про те чули, берегли в своїм серці й казали між собою: “Що воно з того хлоп’яти буде?”

Завжди те, що Боже і те, що по Божому в людських очах дивне та незрозуміле. І ми часто боїмось бути не такими як всі, бути дивними в очах людей, а в Божих ні.

За вірність, відданість, смирення Бог винагороджує нас.

Що я виберу: цукерку зараз чи плитку шоколаду, але пізніше?

https://www.houstonapparels.com/